به گزارش خبرنگار مهر، فصل دوم سریال «مستوران» نیز همچون فصل قبل اثری پر بازیگر است. این مجموعه در ۳۶ قسمت روزهای شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۲:۱۵ روی آنتن شبکه یک سیما میرود که به بهانه پخش سری جدید «مستوران» با پریسا مقتدی یکی از بازیگران این مجموعه گفتوگوی کوتاهی داشتیم.
پریسا مقتدی بازیگر نقش «فیروزه» در سریال «مستوران ۲» با اشاره به این نکته که اهل شیراز است و کار خود را از دورههای فیلمسازی یک ساله انجمن سینمای جوانان در این شهر آغاز کرده است به خبرنگار مهر گفت: همزمان با گذراندن دورههای فیلمسازی به یک گروه حرفهای تئاتر در شیراز معرفی شدم و شروع به کار کردم. با همان اولین حضورم در جشنواره تئاتر منطقهای، جایزه بازیگر برگزیده را دریافت کردم و این آغاز راه من در دنیای تئاتر و تصویر بود.
وی در ادامه بیان کرد: از شاخصترین آثار تصویریام که مردم من را با آن به یاد میآورند میتوانم به نقش افسانه در سهگانه «لیسانسهها» به کارگردانی سروش صحت اشاره کنم. خیلی خوشحالم که در آن سریال حضور داشتم چرا که «لیسانسهها» هربار در بازپخشهایی که از شبکههای استانی و آی فیلم دارد با استقبال مخاطبان روبهرو میشود و من بعد از گذشت چندین سال از بازی در این مجموعه، همچنان بازخوردهای خوب و پیامهای پرمهری از مخاطبان «لیسانسهها» دریافت میکنم. در مجموعههای دیگری چون «آچمز» و «زیرهمکف» نیز حضور داشتم که این آثار نیز در زمان پخش با استقبال خوبی روبهرو شد.
مقتدی با اشاره به سریال «مستوران ۲» که این روزها در حال پخش است، درباره نقش خود در این مجموعه گفت: در سریال «مستوران ۲» بازیگر نقش «فیروزه» هستم که زن دانای این درام است و در عمارت حاکم سکونت دارد اما از لحاظ طبقه اجتماعی هموزن خانواده دربار نیست. او به جهت درایت و علاقهای که به ماهمنیر دختر حاکم دارد، توانسته تا نقشههایی را که از سمت دشمنان ماهمنیر برنامهریزی شده است نقش برآب کند و به کمک شخصیت های قصه از جمله همسرش هدایت و تعدادی از دوستان دیگرش مجمعی برای احقاق حق مظلومان تشکیل دهد.
بازیگر نقش «فیروزه» تشریح کرد: «مستوران» اولین تجربه حضورم در یک اثر تاریخی بود. وقتی در یک کار امروزی بازی میکنیم ما به ازای زیادی داریم تا نقش را با آن منطبق کنیم ولی در یک اثر تاریخی با توجه به اینکه من هم اولین تجربهام بود دشواریهای زیادی وجود دارد. در یک اثر تاریخی علاوه بر اینکه هیچ منبع مشخصی در دسترس قرار ندارد که بتوانیم خود را با آن تطبیق دهیم، باید کلام، رفتار و حرکات را طوری اجرا کنیم که هیچ نشانی از زمان حال در آن به چشم نخورد و ریتم کار را بههم نزنیم. سختیهای گریم و پوشش کار هم بخش دیگری از دشواریهای بازی در یک مجموعه تاریخی است. جا دارد تا از ژاله زکیزاده طراح لباس خوب این مجموعه تشکر کنم که در طراحیهایش جزییات خیلی زیادی را رعایت کرده بود.
مدیر تماشاخانه سنگلج افزود: سیدعلی هاشمی کارگردان سریال میزانسنهای خلاقانهای در این اثر طراحی کرده بود و عطا پناهی تهیه کننده با درایت، صبوری و آرامش کم نظیر کار را هدایت کرد. به نظرم آنچیزی که مخاطب روی آنتن میبیند و برایش جذاب است در گرو پشت صحنه حرفهای و خوش خلقی است که تهیه کننده و کارگردان بر عهده داشتند.
مقتدی در پایان گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «بدل» به نویسندگی و کارگردانی علی مسعودی هستم. این مجموعه قرار است ماه مبارک رمضان از شبکه سه سیما پخش شود. من پیش از این تجربه همکاری با وی را در سریال «نوروز رنگی» داشتم و در این کار با شهرام قائدی، عرفان آصفی و هادی عامل نیز همکاری میکنم.
نظر شما